/* */

Aksesuarlar



Ürün Detayları

8 litrelik İthal Süt Kovası : Plastik kova + kauçuk + geri tepme ventili + asma kancası olmak üzere 4 ana parçadan oluşmaktadır. Piyasada "bilyalı" olarak tabir edilen Ventilli Süt Kovamız Alman malı olup kullanımı hijyenik ve temizliği kolaydır.

Biberon Aparatı : Standart olarak 2,5 veya 3,0 litrelik kare veya yuvarlak gövdeli biberonlar için tasarlanmıştır. 5 mm galvanizli transmisyon milinden üretilip biberonun çıkmasını önleyen kilit veya çene fonksiyonu eklenmiştir. Çite anahtarsız ve kolayca takılıp-sökülmesini teminen bakalit tutamaklı kelebek cıvata ile donatılmıştır.

Metal Otluk : 5 mm galvaniz transmisyon milinden üretilip çite anahtarsız ve kolayca takılıp-sökülmesini teminen bakalit tutamaklı kelebek cıvata ile donatılmıştır.

Yalama Taşı Aparatı : Standart olarak 3 kg lık tuz / mineral taşı için tasarlanan 5 mm kalınlığında galvanize lamadan üretilmiştir. Çite anahtarsız ve kolayca takılıp-sökülmesini teminen bakalit tutamaklı kelebek cıvata ile donatılmıştır.

Göğüs Dayama : 1,20 mt. uzunluğunda olan göğüs dayama aparatımız hayvan yataklarının ön tarafına monte edilip tüm ahırlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.